Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






divendres, 15 d’abril del 2011

Presentacions i més coses

Aquesta setmana ens hem estrenat en la nostre vessant  com a organitzadors de trobades i presentacions. El dimarts l’Eduard Jornet director de l’agencia Piritours ens va presentar el seu catàleg de sortides i trekkings per el proper estiu. Ens va parlar de dos trekkings a les muntanyes de Turquia, una estada al refugi del Toubkal i la pujada al Kilimanjaro. Les dues sortides a Turquia son per anar al mont Ararat de 5.165 metres d’alçada i una sortida a les muntanyes del Taurus i la Capadòcia. El mont Ararat es prou conegut per a molts de nosaltres i la tradició cristiana hi situa el lloc on Noé va encallar l’arca després del diluvi universal.  Es el cim més alt de Turquia i està situat  a la regió d’Armènia i la seva pujada no presenta gaires dificultats tretes  les de l’alçada.  Per el que fa a les muntanyes del Taurus, son muntanyes de quasi quatre mil metres i el seu gran atractiu es el seu aïllament i solitud ja que estan en una zona molt poc poblada i solitària, son molt poc conegudes per els muntanyencs de casa nostre i, pràcticament, no disposem de cap guia publicada ni de cap mapa i es això el que les fa atractives, a més a més el trekking  inclou una travessa per la Capadocia.  La sortida al refugi del Toubkal està planejada d’una forma complertament diferent ja que es tracta de passar una setmana al refugi, situat al bell mig del Atles i a 3.200 metres d’alçada i l’organització deixa total llibertat als participants per assolir els cims de la zona, a més a més del Toubkal (4.167 metres) podem intentar d’altres cims de quatre mil metres com ara l’Akioud (4.030 m), el Ras el Krim (4.083 m), Afella (4.043 m) o el Timesguida de 4.089 mestres entre d’altres. Finalment i per el que fa al trekking al Kilimanjaro poc cal dir ja que amb els seus 5.896 metres d’alçada es el  cim més alt del continent africà. Situat al bell mig de un  parc nacional, la seva silueta i el seu perfil el fan únic i això sense parlar de les mítiques neus del Kilimanjaro, llàstima  que degut al escalfament global de la terra cada dia son més minses i de les glaceres que eren al seu cim ben poca cosa en queda. La presentació va anar acompanyada d’un audiovisual amb imatges de les sortides que l’Eduard ens ofereix. Al acabar es va iniciar una animada xerrada entre els assistents. Per acabar sols dir-vos que aquestes reunions amb la gent de Piritours les farem de forma periòdica cada segon dimarts de mes i la llibreria podeu trobar més informació d’aquestes sortides a més a més de mapes i guies de les mateixes.

Per una altre banda, ahir vam tenir la presentació del llibre “El viatge dels rodamóns. La volta al món en 14 mesos”. En aquest llibre la seva autora, la Mireia Puntí, ens explica la volta al mon que va fer junt amb l’Ignasi, la seva parella i on van visitar totalment al seu aire l’Índia, Hong-Kong, Nova Zelanda, Austràlia, Xile, Perú, Argentina, Brasil i Estats Units per tornar a Barcelona, ja sabeu allò de roda al món i torna al Born. Durant la presentació es van projectar una bona col·lecció d’imatges de tot el seu viatge. La vetllada va ser força agradable i ens vam aplegar a la botiga més de 30 persones entre familiars, amics i gent interessada en el mon dels viatge. Al acabar l’autora va signar un bon grapat de llibres  i ens en va deixar més per a tots aquells que el vulguin tenir.

Finalment i ja per acabar recordar-vos que dissabte vinent es Sant Jordi, patró de Catalunya i el dia del llibre. Curiosa data el 23 d’abril ja que es la data e que van morir Cervantes, Shakespeare i Josep Pla.  Per a nosaltres serà el nostre primer dia del llibre com a llibreters i, com es tradició, ens trobareu amb la parada al carrer just davant de la llibreria. Donat que molts de vosaltres potser sereu fora de vacances us volem oferir la possibilitat de que ens reserveu els llibres que més us agradin i els vingueu a buscar després de vacances en les mateixes condicions que si fos Sant Jordi. Us esperem.

Que tingueu tots un molt bon cap de setmana i per els ja feu vacances que us vagi molt be i que el temps acompanyi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada