Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






divendres, 5 d’agost del 2011

Vacances

En unes poques hores tancarem per vacances i tornarem a obrir el dilluns 22 d’agost. Durant aquests dies marxarem una mica a fer muntanya i també treballarem una mica en el disseny i continguts de la propera campanya de tardor – hivern  de la llibreria.

Per el que fa a la muntanya tenim pensada una travessa de dos dies entre Ull de Ter i Nuria, sortint d’Ull de Ter i des del Bastiments fer tota la carena dels pics de Freser, Infern, Tirapits, Pics de la Vaca i, potser una part de l’olla de Núria en direcció al Nou Creus i Nou  Fonts per baixar a dormir a Núria. L’endemà volem pujar cap els Torreneules i seguir o be per la carena dels cims de la Coma del Clot, Fontnegre i cims de les Arques fins el coll de Tirapits i tornar cap a Ull de Ter tot seguint el GR-11 o be fer una altre opció tot baixant des del coll de Torreneules fins el refugi de Coma de Vaca i remuntar tota la Coma del Freser fins el Coll de la Marrana. Ja veurem el que fem finalment i quin temps tindrem. Per una altre banda el dilluns dia 15 marxarem cap a la zona de Bagneres de Luchon per anar a dormir al refugi del Portillon  i des del refugi fer un parell de sortides, una a la carena Literolas – Perdiguero i una segona cap al Seil de la Baque o be anirem cap el Gourgs Blancs. Després anirem tres o quatre dies més cap a Gavarnie per tornar al Taillon, una visita al cercle i acabar amb la pujada al Midi de Bigorre i una visita al observatori astronòmic. Fem el que fem i amb permís del temps ja us ho anirem explicant a mesura que puguem fer-ho.

Un cop tornem de vacances i reobrim la llibreria estem treballant per seguir incorporant novetats a la nostre oferta. Esperem que d’una vegada per totes ja podrem disposar de la botiga en línia i així facilitar-vos els compres sense tenir que sortir de casa i, de passada, mirar d’obrir-nos a d’altres poblacions en que els potencials clients no poden desplaçar-se fàcilment a la nostre llibreria. També estem organitzant una nova edició del curs d’orientació donada la bona acollida que han  tingut les dues primeres edicions  i que ja tenim una llista d’espera de gent interessada en fer-lo. Per una altre banda estem preparant noves activitats en col·laboració amb el Institut Català d’Ornitologia i el Grup Mineralògic Català, així com noves exposicions fotogràfiques, xerrades sobre muntanya, natura i viatges, projeccions, etc. Per després de les vacances del estiu tenim pensat ampliar la nostre oferta de llibres amb una nova secció de literatura general amb les darreres novetats editorials, si be aquesta secció ja la tenim en marxa d’una forma una mica embrionària ara volem donar-li més volum i embranzida, amb més títols i més oferta.

Per el que fa a activitats de muntanya el cap de setmana del 17 i 18 de setembre ens trobareu a la Matagalls – Montserrat i el 1 i 2 d’octubre a la Fira del Llibre de Muntanya que enguany tindrà lloc a l’Esquirol (Santa Maria de Corcó).  

Com podeu veure hem treballat i estem treballant per ampliar i completar la nostre oferta, per poder-vos oferir un fons bibliogràfic més extens, més activitats, exposicions i ofertes per el vostre lleure. Mentrestant sols ens queda desitjar-vos un molt bon estiu i que gaudiu força de les vostres vacances ja sigui a muntanya, de viatge o fent activitats de lleure actiu o alternatiu.

Que us vagi molt be a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada