Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com


dimarts, 15 de novembre de 2011

El nostre primer aniversari


Avui fa un any que vàrem obrir la llibreria, avui es el nostre primer aniversari. Tenim el sentiment de que ha passat molt de temps però tot just ha passat un any, potser més que molt de temps el que ens ha passat son un munt de coses, algunes de bones, d’altres no tant i algunes dolentes. Una mica de tot.

El dilluns dia 15 de novembre vam obrir al públic i el dissabte vam obrir amb una petita festa per els amics i familiars. Fa pocs dies amb la Raquel mentre buscàvem fotografies de la botiga per un tema de publicitat vam veure les fotografies del dia en que obríem i ens va cridar l’atenció lo buits que estaven alguns prestatges i, en general, tota la botiga. Es cert, ja que vam obrir amb uns 1.500 títols i ara en tenim uns quatre mil entre llibres, mapes, guies i accessoris. Fa un any no tenim plana web i no en vam tenir fins el mes de març i demà estrenarem una nova plana d’inici i, per una altre banda, la tant esperada botiga “on line” està en les seves darreres etapes de gestació, de fet ja està enllestida però cal polir alguns apartats com ara les passarel·les de pagament, les condicions de venda i enviament i poca cosa més. En un any també hem tirat endavant una plana al Facebook, un bloc i un compte al Twitter. Segurament un aspecte complertament nou del final d’aquest primer any es l’organització d’una atapeïda agenda d’activitats de dinamització de la botiga amb xerrades, exposicions, presentacions de llibres i la consolidació del nostre curs d’orientació del que el darrer diumenge en vam tancar la seva tercera edició i en tenim una nova edició en cartera per la propera primavera. Durant aquest trimestre hem tingut una activitat setmanal a la botiga i algunes setmanes un parell i ja estem treballant per organitzar l’agenda del primer trimestre de l’any vinent. Una altre novetat que us podem oferir es l’ampliació del nostre fons amb les darreres novetats editorials de literatura general. Deixant de banda totes les activitats de la llibreria encara hem aconseguit trobar estones per seguir fent muntanya i alguns cops ho hem fet amb alguns de vosaltres.

Tal i com hem comentat una mica més amunt hem refet complertament la plana d’inici de la nostre plana web i hem mirat de convertir-la en un mini portal de temes de muntanya amb accés directe a planes web de guies de muntanya, refugis, informació meteorològica, agencies de viatge i treking, material de muntanya, temes de natura i astronomia i alguna cosa més. Es un servei més que us volem oferir a tots vosaltres i en poc temps podreu contractar activitats d’aquest tipus des de la llibreria.

No voldria acabar aquesta escrit sense donar-vos les gràcies a tots vosaltres, tant als amics com als clients i dir-vos que seguirem treballant per poder-vos oferir un fons de títols més ampli i complert, més i millors serveis, més accessoris i més activitats. Avui celebrem el nostre primer aniversari però en volem celebrar un segon, un tercer i molts més i esperem poder seguir gaudint de la vostre confiança per mantenir-nos i poder anar creixent ja que sense vosaltres i el vostre suport difícilment podrem seguir tirant endavant

A tots vosaltres us volem donar les gràcies i us esperem per poder-vos oferir aquella guia, aquell mapa o aquell llibre que voleu i poder-vos seguir ajudant  a l’hora d’organitzar i planificar les vostres vacances i les vostres sortides.

Que tingueu tots una molt bona setmana.

1 comentari:

  1. Moltes Felicitats, i no dubteu que això seguirà endavant més i millor, si ara que estem enmig d'aquests temps tant dificil, resistiu i us obriu pas a través d'aquest món, tingueu per segur que LLIBRERIA HORITZONS serà un nom que pels nostres fills ja serà tot un referant de muntanya!

    Una forta abraçada, 1000 ànims, i dir-vos que és tot un orgull poder col·laborar amb vosaltres,

    SALUT I CAMES!

    ResponElimina