Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com


dimarts, 24 d’abril de 2012

Sant Jordi 2012 a la llibreria


Com tots ja sabeu ahir va ser Sant Jordi, per nosaltres era el segon Sant jordi des de que tenim la llibreria oberta i partint de l’experiència del nostre primer dia del llibre vam decidir apostar fort per la novel·la i el conte infantil sense deixar de banda el nostre fons especialitzat. Aquest any teníem el calendari al nostre favor ja que va ser dilluns i no enmig de les vacances de Setmana Santa com l’any passat, per una altre banda el temps ens va acompanyar tot el dia que sempre es d’agrair.

La nostre parada de llibres davant de la llibreria

 La gran novetat d’enguany ha estat que vam convocar un grapat d’amics i coneguts nostres a la botiga amb un objectiu comú i era poder parlar, comentar i discutir de propostes per sortir de la crisi en la que estem ficats i donar difusió de tot plegat per les xarxes socials. Tots aquests convidats teníem un denominador comú i era que tots, en major o menor grau, eren gent de l’aventura, del viatge alternatiu o del mon de la muntanya. Gent que en un moment donat va decidir deixar feines convencionals i, més o menys, segures i llençar-se a la vida amb els seus propis mitjans tot realitzant activitats no gaire habituals entre la resta de la gent. Així vam reunir a la llibreria gent que ha recorregut els 7 grans deserts de la terra en bicicleta, que ha creuat Àsia i Austràlia també amb bicicleta, que ha arribat el solitari al pol sud o ha creuat Groenlàndia de punta, que ha corregut més d0’un centenar de maratons o be que ha decidit fer de la muntanya i la seva difusió el seu modus vivendi. En un proper post parlarem de qui han estat aquests personatges, que ens van dir i quines conclusions en podem treure. De moment comentar-vos que la seva opinió general es que els que tenen el poder no l’executen pensant en les persones, que cal molt esforç personal, que cal tenir i seguir els nostres somnis i, sobretot, cal una redistribució general de la riquesa, una disminució de les desigualtats socials i deixar de pensar en nosaltres, en el jo i pensar en la comunitat, en els altres. Repeteixo que de tot plegat en farem una anàlisi mes acurada en un proper post. 

 El periodista i maratonià Arcadi Alibes signant a la llibreria

Aquest any i gràcies a les xarxes socials, especialment Facebook i Twitter hem anat oferint informació de les nostres activitats pràcticament en temps real i, també, hem tingut amics que ens han ajudat en tot el tema vendes. Així  heu pogut trobar llibres nostres al Portal del Angel gràcies a la col·laboració del Club Excursionista Pirenaic (  http://www.pirenaic.cat/ )que ens van cedir una part de la seva parada. També la botiga de material de muntanya i escalada Equipa’t (http://www.equipatb.com/ ) va tenir llibres nostres a la seva botiga de la plaça Paul Claudel. A tots dos moltes gràcies. També vam tenir un petit conta contes a la llibreria a mitja tarda dedicat a infants de 5 a 7 anys. Les vendes van anar força be i la parada va estar molt animada quasi be tot el dia. Al final van acabar molt cansats però molt satisfets i avui ja hem començat a pensar en Sant Jordi de l’any vinent, tenim temps però ja ens bullen per el cap un parell o tres de idees i propostes noves.

 La parada de la botiga Equipa't

Finalment i abans d’acabar comentar-vos que hem obert una pàgina de la llibreria al wikiloc on hi anem penjant els tracks de les sortides que anem fent. Els tracks que hi trobareu son de sortides que hem fet nosaltres mateixos  i que, per lo tant, coneixem de primera ma i sempre que en vulgueu més informació sols ens la teniu que demanar. L’enllaç al nostre wikiloc es aquest  http://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=Llibreria+Horitzons. Des d’aquí us animem a fer-vos seguidors de la pàgina.Per el moment res més i sols desitjar-vos una molt bona setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari