Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






diumenge, 20 de maig del 2012

"Astronomia. De Galileo a la exploración espacial" de la Editorial Lundwerg.

Mirar al cel sol semblar-nos un succés similar al d'apuntar-se a un abisme. Observem a ull despullat l'oceà d'estels pàl·lids i sentim vertigen. El cosmos és per a nosaltres el regne del llunyà, l'espai on jeu tot allò que mai podrem tocar.




Aquest llibre, extraordinàriament il·lustrat, ens ofereix una excel·lent oportunitat d'endinsar-nos en aquest univers de coneixement que és l'astronomia.
Lunwerg en aquesta segona edició ha reunit una sèrie d'articles sobre les fites més importants de la història de l'astronomia, escrits pel prestigiós astrònom Rafael Batxiller, en un llibre de gran format, amb tapa dura, com solen ser aquest tipus de llibres.





Els articles s'han agrupat en capítols, destinats als segles XVII, XVIII, XIX i XX-XXI. A partir dels esdeveniments més rellevants en la història de l'astronomia coneixerem els descobriments realitzats per aquesta ciència al llarg dels seus quatre-cents anys.
S'ha afegit un capítol dedicat a l'exploració espacial i a l'observació astronòmica des de l'espai. També al final del llibre s'inclou la traducció de tot el volum a l'anglès.


Un recorregut a través de la història i dels seus protagonistes, de la mà de l'autor, director de l'observatori astronòmic nacional.

Podeu trobar el llibre a la nostra botiga on line:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada