Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com


dimarts, 2 d’octubre de 2012

Vestim i eduquem. Xerrada del viatge solidari.El dijous 27 de setembre varen tenir la xerrada amb la ONG Amaris que ens van parlar del seu projecte de dur a un poblet de l’Atles marroquí molt perdut un carregament de roba, calçat i coses que nosaltres ja no fem servir i allà tenen moltes necessitats. 


Son gent de la tribu dels "Amazigh" Amaris portará material escolar per la escola que te moltes mancances.  Aquest nens que no tenen casi res son molt agraïts i sempre tenen un somriure a la cara.


Ens van explicar que tenen una llengua i escriptura propia i van enseniar-nos un fragment del "Petit princep" en llengua Amazigh que podeu veure amb aquesta foto.
Aprofitant el viatge per l’Atles  aniran al poble on es farà un mercat i activitats lúdiques i esportives pels nens i nenes. Els viatgers participaran en aquestes jornades.
Van sortejar uns llibres i fotos entre tots els participants a la xerrada per ajudar al projecte. Moltes gràcies als escriptors i fotògrafs pel seu gest altruista.Molta sort a Amaris i esperem a la tornada ens expliquin com va anar el viatge.

Cap comentari:

Publica un comentari