Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com


dimarts, 21 de juny de 2011

Realitats, projectes i il·lusions


Fa pocs dies que va fer set mesos que vàrem obrir la llibreria i moltes coses han canviat des d’aquell 15 de novembre. Algunes han canviat per a be i d’altres, malauradament, no van tant be.. El que no ha canviat gens son les ganes de seguir tirant endavant, de seguir lluitant, d’obrir-nos noves oportunitats de negoci i de consolidar-ne d’altres.

El darrer diumenge vam fer la sortida de pràctiques del nostre primer curs d’orientació. En aquest curs hi ha participat 10 persones i ha funcionat molt be. Donat que hi ha hagut gent que per una raó o una altre no han pogut participar-hi ara hem organitzat una segona edició del curs durant el proper mes de juliol. Si en voleu més informació i voleu saber com fer-ne les inscripcions visiteu la nostre plana web i allà ho podreu fer. Parlant de la plana web també hi trobareu novetats, no en el seu disseny però si en el seu contingut i es que la seva plana d’inici volem que sigui una mena d’aparador de les nostres activitats, de les novetats del mon de la muntanya i de les darreres novetats editorials.

En el capítol de les activitats també tenim un grapat de novetats i, deixant de banda la segona edició del curs d’orientació, el proper dimecres 29 de juny l’Alberto Sánchez presentarà a la llibreria l’audiovisual “La Palma, la isla bonita”. On ens explicarà i mostrarà la magnificència de l’illa de La Palma, declarada Reserva de la Biosfera igual que el Montseny o l’illa de Menorca. Ens portarà per les carenes que envolten la Caldera de Tamburiente, ens guiarà per els boscos de laurisilva, per seguir per els seus volcans i acabar a les platges de sorra negre. Per a tots els que vulgueu venir ho farem a la llibreria a dos quarts de vuit del vespre.

A finals de mes tindrem una exposició de fotografies de Natura fetes per en Borja Bouza i Esther Almagro. Per si en voleu fer un tastet no deixeu de visitar les seves planes web, http://www.borjabouza.com i  http://www.estheralmagro.com . Aquesta exposició la tindrem des de principis de juliol fins a mitjans de Setembre i per els mesos d’octubre, novembre i desembre ja en tenim dues més de compromeses sempre de temes relacionats amb la muntanya, la natura i els viatges.

Per el que fa a la nostre activitat per la xarxa, poc a poc anem omplint de continguts la nostre plana web i estem treballant en el disseny d’un fòrum o punt de trobada entre aficionats a la muntanya, els viatges i la natura, així com en una forma d’anar penjant diferents propostes de sortides amb una especial dedicació a les famílies amb nens o per aquella gent que es vulgui iniciar en el mon de la muntanya i hi vulgui anar entrant de mica en mica. En un futur no gaire llunyà no descartem organitzar nosaltres mateixos alguna sortida, però això, ara per ara, es tan sols un projecte. Una altre novetat es que ara també tenim Twitter, http://twitter.com/#!/horitzons . Potser el tenim una mica abandonat però amb el temps ja l’anirem fent servir més sovint. Una altre novetat relacionada amb la xarxa es que el projecte de tenir un botiga en línia ja està força avançat i esperem que en unes poques setmanes ja el puguem treure a la llum.

Mes novetats. Ara que venen les vacances i que tots tindrem més temps per llegir si us acosteu per la llibreria trobareu una selecció de novel·les en format de butxaca de les darreres novetats editorials que podem ser un molt bon company de viatge o de lleure. Per a més endavant i ja pensant una mica en la campanya d’hivern i Nadal també tindrem una secció de literatura general amb els títols més venuts del moment i les darreres novetats editorials.

Seguint parlant de les vacances us oferim un nou servei que tot just acabem d’estrenar i es l’assessorament per a muntar-vos sortides i viatges al vostre aire. Vosaltres ens dieu on voleu anar i nosaltres us assessorem una mica en tot el tema de guies, mapes, literatura relacionada amb aquelles contrades, etc.

Parlant de les vacances i més concretament de quan tots tornem a la rutina del dia a dia, us oferim la possibilitat de fer trobades a la nostre llibreria per a projectar-ne les imatges que en tingueu o algun audiovisual que us hageu animat a fer. Si us animeu us poseu en contacte amb nosaltres i ho podem parlar tranquil·lament. Vosaltres feu la presentació i nosaltres en farem la difusió.

Finalment i ja per acabar dir-vos que si voleu estar ben informats de totes les novetats i de les nostres activitats no deixeu de visitar la nostre plana web, feu-vos seguidors del nostre Facebook, https://www.facebook.com/pages/Llibreria-Horitzons/108288555898067  i d'aquest bloc. Per a rebre informació puntual de tot plegat el millor que podeu fer es apuntar-vos a la nostre Newsletter i cada dues setmanes, més o menys, rebreu a les vostres bústies de correu electrònic informació de la nostre llibreria. Us hi podeu subscriure entrant a la nostre plana web.. Fer-se seguidor del nostre Twitter també es una bona forma de seguir-nos.

Que tingueu tots una molt bona revetlla de Sant Joan i si podeu fer-ne el pont que el gaudiu força. A la tornada ens retrobem.

Cap comentari:

Publica un comentari