Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dilluns, 30 de juliol del 2012

Costa Brava Secreta



Costa Brava Secreta és el títol del llibre fotogràfic de Carles Virgili home polifacètic i aventurer. Ens mostra imatges gairebé inèdites perquè retraten paisatges de difícil accés i racons gairebé inhòspits. El litoral de la Costa Brava ( des de Blanes fins a l’Escala ), immortalitzat des de tots els punts de vista possibles: de terra estant, des de l’aire, de mar a costa, sota l’aigua, i fins i tot visitant les seves coves terrestres o submarines, preses durant els últims 4 anys.


Més de 300 fotografies en color, alguna presa des de llocs pràcticament inaccessibles, juntament amb mapes que indiquen on foren realitzades-, il·lustren aquesta innovadora i interactiva ora. 

A dins del llibre trobaràs un enllaç a una pàgina web en la qual podràs explorar- aprofitant el programa de Google Maps on es feren exactament totes les fotografies del llibre. 

Carlos Virgili Ribé, (advocat, fotògraf, videógraf i naturalista) des de nen va sentir atracció d'aquest petit, gran mar.  La seva afició per la fotografia es va convertir en professió i acaba unint la seva vida als Mars i Oceans del nostre planeta. Carlos ha estat Campió d'Espanya de Fotografia Submarina i del Món de Vídeo Submarí, entre més de 125 premis internacionals de fotografia i vídeo. 


El blau del mar i el vermellos dels penya-segats. Pasejant pels camis de ronda es pot accedir a cales  amagades.


La flora de la costa, barreja de colors.


La costa des de l'aigua permet descobrir recons dificils d'accedir a peu.

Sota l'aigua s'amaga un altre món





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada