Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dijous, 5 de juliol del 2012

Un tast d'activitats a la Llibreria Horitzons


Hem fet un recull d’algunes de les nostres activitats que s’han presentat a la llibreria durant aquestes darreres setmanes.
  

En Francesc Bailón antropòleg especialitzat en la cultura inuit va donar una conferencia sobre qui son, com son, com viuen, les seves creences religioses, com es el seu hàbitat, l’Àrtic i com estan adaptats. A més ha escrit el llibre “Los poétas del Ártico”, un treball de 10 anys a on  explica la història de Grenlàndia i dels inuit.  


“La Conquesta del KR2”  es el cim que ens va presentar l’Albert Naudín, muntanyenc i alpinista. Una expedició amb un dels llocs de l’Himalaia menys coneguts. Tots els afeccionats a la muntanya van gaudir de imagtes molt  espectaculars d’un film molt professional que es va presentar a la “Mostra de Audiovisuals i Fotografia de Muntanya” a la Farinera del Clot.


Ara està preparant un altre la “ Expedició interclub al Kokshaal-Too “ patrocinada amb una part per la Llibreria Horitzons. Aquest film pretén captar les vivències d’una expedició que explorarà una de les zones mes salvatges de la Serralada del Tien Shan i fer noves vies alpines, com l’aresta oest del pic Dankova, muntanya més alta del Kokshaal-Too



De tant en tant fent alguna activitat infantil i en aquest cas la Fada Lili ens va portar contes de viatges amb “La Maleta de la Lili” Uns contes per els més petits que van ser explicats amb enginy i delicadesa acompanyats de petits personatges que sortien de la maleta màgica.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada