Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com


dimecres, 19 de febrer de 2014

El juego de Ripper. Isabel Allende.


Llegir una mica d'Isabel Allende és un gust més quan es tracta d'alguna cosa nova i molt diferent al que estem acostumats a llegir d'ella. Des de realitats personals, fins a les aventures de dos nens a la recerca de coses impossibles, aquesta vegada ens trasllada a la incertesa que cada novel·la de misteri ens atorga, deixant-nos com a partícips.


La novel·la recorda a les millors històries dels mestres del suspens. Es tracta d'un puzle perfectament ideat, les peces del qual van encaixant conformi s'avança en la lectura fins al seu insospitat final. Amb  “El juego de Ripper”, Isabel Allende dóna un gir a la seva narrativa i, amb el seu inconfusible estil, s'atreveix amb una trama de recerca que demostra la seva inesgotable capacitat de reinvenció. El llibre és pur Isabel Allende i ens delecta amb personatges inoblidables que emocionaran als lectors des de la primera pàgina. 

Tal com va predir l'astròloga més prestigiosa de Sant Francisco, una onada de crims comença a sacsejar la ciutat. En la recerca sobre els assassinats, l'inspector Bob Martín rebrà l'ajuda inesperada d'un grup d'internautes especialitzats en jocs de rol, Ripper. Isabel Allende ens desvetlla amb el seu inconfusible estil polit i líric la vida de tots aquests personatges fins a arribar a un desenllaç que atrapa i resulta impossible deixar anar el llibre. La ciutat en si és una altra basa imprescindible; el lector es mou pels diferents barris de Sant Francisco, sentim la seva boira, la seva brisa, sentim la seva palpitar com un personatge més.


Una lectura molt recomanable per als seguidors incondicionals d'Isabel Allende, els assidus de les novel·les corals, pels quals gaudeixen d'una prosa elegant, però per als amants de la novel·la policial, no sé si compleix amb tots els requisits esperats.

El podeu trobar a la nostra llibreria on line "El juego de Ripper" o a la nostra botiga al carrer València, 149 de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari