Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 9 de febrer del 2011

Pujada al Coma d'Or






El diumenge vam anar al Coma d’Or amb un bon grup d’amics, va fer un dia fantàstic de sol, sense vent i no gaire fred. La neu era força abundant fins al Coll d’en Garcia però des d’allà fins al mateix cim era molt justa i amb trams complertament faltats de neu. Les vistes durant tota la sortida son excepcionals i crida l’atenció veure com les muntanyes d’Andorra i el Pallars estan molt més innivades que les de la Cerdanya i Capcir. Ens vam retrobar amb amics que feia temps que no veiem i al acabar tots teníem ganes de repetir la sortida. Un cim molt recomanable per a poder fruir d’un gran dia de muntanya, especialment si el temps us acompanya.

Tot pujant per la vall

El cim del Coma d'Or i el Puigpedros de Llanos


Camí del cim
Darrer tram de la pujada




Les muntanyes andorranes ben plenes de neu



2 comentaris:

  1. Un dia molt maco, amb sol, i van gaudir de molt bona companya. Llàstima la poca neu amb alguns trams com tu dius. Les fotos espectaculars.
    Raquel

    ResponElimina
  2. Oriol, en Xavi i jo ja saps que som incondicionals de les sortides que muntes, per la bellesa dels paisatges i per la dificultat tècnica moderada, que fa que cada sortida sigui un nou repte i cada cim un motiu de joia i de sentiment d'autorealització.
    Aquesta vegaa, per motius de salut, no varem poder unir-nos a l'aventura però la propera no ens la perdem!
    Amb carinyo, admiració i agraiment a tu, un amic i expert guia, mil petons i fins el 17 (per poc que pugui allí hi estaré!)
    Elena

    ResponElimina