Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 28 de març del 2012

Expedició al Huayhuash dels QQDrulus

Aquest passat dimarts 27 de març en Jaume Asensio i uns pocs integrants del grup muntanyenc QQDrulus ens van presentar el film “Huayhuash” de la expedició que van fer l’any 2011 a a la Serralada del Huayhuash als Andes del Perú. 


Una petita part dels QQDrulus.



Un trekking de uns 20 dies que els va suposar portar tot l’equipatge amb cavalls ja que no passaven per pobles on comprar subministres. Va ser tot una aventura, amb problemes de mal d’alçada d’alguns dels integrants de la expedició i que van tenir de suportar durant dies ja que no hi havia possibilitat de tornar per ser un indret bastant allunyat.



Va ser un trekking per uns paratges molt poc coneguts i salvatges i van incloure les ascensions al Nevado Pumarinrri (5.460 m.) i al Diablo Mudo (5.350 m.) Les muntanyes impressionants,  la grandiositat de l’entorn i la gent tan autèntica dels poblats, com els nens amb el seu somriure quan els regalaven globus i caramels els va deixar una marca inesborrable en la memòria. La intensitat de les experiències  va quedar palesa amb les imatges i en els relats que ens van explicar i tot el que van viure. Ara a esperar la pròxima aventura muntanyenca dels QQDrulus i que tornarem a convidar per un pròxim dia.

Us deixem amb algunes fotos del "Huayhuash " que no deixen indiferents.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada