Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






diumenge, 25 de març del 2012

La Ruta del Caracremada del Pako Crestas

Sabeu qui era el Caracremada? Un maqui nascut al Berguedá i que va lluitar contra el franquisme.   


En Pako Crestas, conegut muntanyenc i escriptor el passat dimarts 20 de març ens va presentar la ruta.  Ruta que  va dissenyar ell mateix i que discorre per les muntanyes del Prepirineu de l'Alt Berguedá i l'Alt Solsones. Una ruta de 5 dies que transita per muntanyes tan emblemàtiques com els Rassos de Peguera, Serra d'Ensija, Pedraforca, Serra del Verd, Port del Compte, Serra de Busa i pobles com Gòsol o Sant Llorenç de Morunys.


Ens va explicar amb fotos tot el recorregut, els paisatges de mitja muntanya per on passa. Una de les  característiques  d'aquesta ruta es que es pot fer  durant tot l'any, ja que els refugis  son oberts. 



El Pako va portar una col·lecció dels seus  llibres que va exposar   a la llibreria i de les  seves samarretes que dissenya. Aqui podeu veure una mostra de les mateixes, encara que te altres models.


Durant aquesta xerrada van rifar una ruta i li va tocar al Carles que el podeu veure aquí amb el Pako.




Aviat la nostra llibreria es convertirà amb un punt de informació i inscripció de la ruta. Estareu informats tan punt estigui preparat
Podeu comprar el mapa de La Ruta del Caracremada a la nostra llibreria on line trobar tota la informació de la Ruta del Caracremada a la web i sobre en Pako Crestas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada