Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dissabte, 17 de març del 2012

Xerrada del viatge a Uzbekistan amb Jordi i Nàdia del bloc "Coneguem el Mon" i German Aguilar de "El Bloc dels Viatges".

Aquest passat dimarts, i era 13!! hem gaudit amb un audiovisual sobre l'Uzbekistan a càrrec de Jordi i Nàdia  del bloc de viatges Coneguem el mon. La Nàdia, molt simpàtica per cert, ens va fer la introducció de qui son i perquè fan aquestes xerrades, un grup d'amics  enamorats de l'Orient, de la Ruta de la Seda, de la historia dels països per on transcorre.


A continuació en Jordi ens va explicar com es l'Uzbekistán, un país sorprenent ja que encara que està al costat de l’Afganistán i de altres països en conflicte, es respira calma. Curiós veure aquest monuments immersos, carrers i parcs cuidats per lo que son aquests països. Ens van explicar en que consisteix el viatge i el que es pot visitar.



A mitja part van fer un descans i tots varem prendre te, per cert boníssim amb una tetera oriental.



Desprès d'aquest descans va ser el torn d'en German Aguilar del Bloc dels viatges. Va explicar el viatge per la Xina,el seu recorregut , els punts històrics, les grans metròpolis xineses i totes les explicacions necessàries per un viatge a un país tan enorme.

L'ambient va ser molt agradable com podeu comprovar. Ara esperem que aquest futurs viatgers necessitin les guies i mapes dels recorreguts. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada