Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dissabte, 3 de març del 2012

15ª Mostra d'Audiovisuals i Fotografía de Muntanya de Sant Martí


Avui dissabte 3 de març, Sant Medír i cal felicitar a tots els habitants de Gràcia i de Sant Cugat, a dos quarts de vuit del vespre tindrà lloc a la sala d’actes de la Farinera del Clot la inauguració de la quinzena mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí. Durant dues setmanes aniran projectant-se documentals de muntanya produïts tant per aficionats com per professionals. El programa es complementa amb quatre conferencies a càrrec de Joan Masferrer, Mireia Miró, Carles Gel i Asier Izaguirre. Trobareu el programa complert seguint l’enllaç  http://www.mostrademuntanya.cat/eo2//programa_eapro_51_0.html o be baixar-lo en format pdf des de l’adreça http://mostrademuntanya.blogspot.com/. De forma conjunta a les projeccions i xerrades i durant els dies de la mostra tindrà lloc un concurs de fotografia on els premis es decidiran gràcies a les votacions de tots els visitants de l’exposició. 

Com cada any la mostra està organitzada per l’Agrupació Excursionista Icaria, la Colla Excursionista La Senyera, la Secció excursionista del Foment Martinenc i la Unió Excursionista de Sant Martí de Provençals.

Aquest any també hi trobareu una petita parada de la nostre llibreria on podreu trobar i comprar les darreres novetats en mapes, llibres i guies de muntanya. La parada la tindrem oberta tots els dies de la mostra des de les 7 de la tarda fins la finalització de les activitats.

L’entrada a l’exposició de fotografia i a les xerrades i projeccions es complertament gratuïta.

Us esperem !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada