Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dijous, 22 de març del 2012

HOMENATGE AL FÉLIX RODRÍGUEZ DE LA FUENTE

Amb  la   característica  música  de  fons  de  "El  Hombre   y  la  Tierra"  va  ser  molt  especial  l'homenatge que van fer  a  la nostra  llibreria  al Félix  Rodríguez de  la  Fuente  aquest  passat divendres  16 de març. El fet de que  ens agradi tan la natura i la fauna segurament li tenim  de agrair  amb  ell  a  través  del  seu programa  de  televisió que a  molts  de  nosaltres,  nens  en  aquella  època ens  la va fer  sentir i  veure  com mai  fins  ara. Molts  d'aquest animals  com el llop o les rapinyaires eren considerats "alimanyes" i perseguits  fins quasi be provocar la seva extinció.

Amb la col·laboració de la Fundació Félix Rodríguez de la Fuente creada per la seva filla Odile per promoure la obra i el esperit  del  Félix  vam presentar   l'audiovisual "Obra y vida" junt amb la  biografia que va sortir  a la llum en el 30 aniversari de la seva mort en accident a Alaska.  

 

La presentació de la biografia i del documental la vaig fer jo, fent referència a una part de la meva vida on va estar molt present el treball del Fèlix, com l'enciclopèdia "Fauna" que tinc a la meva biblioteca. Una enciclopèdia molt ben elaborada per ell, si es te en compte l'època en que es va editar. 


El fet de ser biòleg i junt amb la Raquel, dos enamorats de la natura i molt entusiastes, ens va fer gaudir amb molt bona companya com es pot veure aquí ella i a mi amb l'Ares i el Carles Ros, el seu propietari.


Aquí tenim a l'Ares, un preciós exemplar d'àliga de Harris, l'invitat d'honor i aquí l'enllaç a la web de falconeria del Carles Ros el seu propietari.


Unes imatges del audiovisual on es pot veure il·lustracions de la enciclopèdia Fauna.


Una que segur molts de vosaltres reconeixereu del programa de TV "El Hombre y la Tierra, aquell llop que corria cap a l'horitzó al capvespre sota un sol rogent.  


Aquí deixo l'enllaç a la seva biografia, perquè llegiu la sinopsis i per si algú de vosaltres està interessat en la seva compra. Realment un home sorprenent, que es va avançar al seu temps i que va difondre el respecte i amor a la natura  a tota una generació i no va deixar indiferent als entusiastes de la natura.


No vull acabar aquest post sense donar les gràcies a Félix per ser com va ser i per haver fet de nosaltres una mica millors i per donar tot de si mateix. El llop, el gat masquer, el linx, les rapinyaires i la fauna  en general segur que estan agraïts ja que va aconseguir  que moltes especies avui en dia estiguin protegides. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada