Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dijous, 10 de gener del 2013

Contes màgis de la Fada Lili



Coneixeu a la Lili? Es una fada que un dia va deixar una maleta plena de contes, contes màgics que van explicar el passat divendres 4 de gener a la nostra llibreria. Uns contes preciosos  explicats amb molt d’amor i delicadesa per l’Àngels.


A partir d’ara farem cada mes uns conta contes per els nens i nenes, perquè descobreixin la màgia dels llibres i tot el que poden descobrir. És una manera de crear interès per la lectura i que quan es facin més grans puguin esdevenir uns bons lectors.


Us deixem unes fotos d’aquest conta contes on podeu veure alguna cara de sorpresa, que no te preu, quan van treure una bola màgica que la anaven passant i bufant.,A cada bufada una llumeta s’encenia dintre del cor d’aquesta bola, i mica en mica anava agafant més intensitat i canviant de colors.


També van fer servir pols màgics d’una bosseta i ens van omplir d’ells. Van escoltar molts contes, entre ells el de Blancaneus, amb les seves pàgines amb textures i il·lustracions delicioses o el del Paf, el drac màgic i van cantar la seva cançoneta “Paf era un drac màgic que vivia sota el mar..” la recordeu? Els nens son el nostre futur, donem-lis molt d'amor.


Entreu al bloc de la Maleta de la Lili, està plena de sorpreses.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada