Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 2 de gener del 2013

El llop. Projecte Udols



Dintre de la nostra col·laboració amb el Projecte Udols, per salvar el llop a Catalunya, la divulgació sobre aquest preciós i misteriós animal és molt important, fer que els nens i els adults coneguin com son i com viuen es essencial.  Apropar a les persones  a la natura i l’estimació per els animals i el llop en concret és el que ens va explicar el Xavier Castañer amb la passió d’un gran amant dels llops.



 Ens va presentar un documental de la BBC de la vida d’una manada de llops mai vistes gràcies a les noves tecnologies. 


Desprès ens va ensenyar un crani de llop i d’altres animals com el gos i el guineu per comparar. Podeu comprovar els seus ullals llargs i els canins, fets per trinxar la carn. Es traguen els troços sencers i amb rapidesa per evitar que un altre depredador agafi la presa.


El cervell més gran fa que sigui molt més intel·ligent, molt necessari per sobreviure en un entorn tant dur. També portava una cua d’una lloba morta per un atropellament, motllos de petjades amb fang i diversos ossos i excrements preparats per les xerrades.


Els nens van intervenir amb molt d’entusiasme fent moltes preguntes i tocant les mostres.  Hem decidit organitzar un curs de naturalisme i aviat us donarem les dates per si esteu interessats i diverses sortides de natura.


També podeu saber sobre el llop i les rastres al llibre El rastro del lobo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada