Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






divendres, 18 d’octubre del 2013

Horitzons a Radio Molins de Rei

El proper dimarts dia 22 d’octubre la Llibreria Horitzons encetarà un nou repte, una nova aventura, farem un programa de radio. A partir del proper dimarts i tots els dimarts fins a final de temporada de 6 a 7 de la tarda ens trobareu a Radio Molins de Rei al 91.2 de la FM, al tractar-se d’una emissora local no te difusió gaire més enllà del terme municipal però podreu seguir el programa per internet, http://radio.molinsderei.org/index.htm  i cada dimecres al matí penjarem a la nostre plana web, www.llibreriahoritzons.com el programa per si el voleu escoltar o escoltar programes de setmanes anteriors.


Logo del programa

El programa estarà centrat en el mon de la muntanya i la natura en totes les seves vessants. El programa es dividirà en tres grans blocs i dos espais més petits. Aquests blocs i espais seran
  1. El tema de la setmana : Cada setmana presentarem un tema d’interès general pels aficionats a la muntanya i l’esquí. El ventall d’aquests temes es molt ampli i aniran des de temes de material, seguretat, les assegurances, curses de muntanya i/o esquí, fins a nutrició, entrenament, fotografia, fires de muntanya, etc. També parlarem d’aquells llibres que siguin novetat o força interesants. En alguns programes aquest bloc contarà amb un convidat. Periòdicament volem convidar a representants de centres excursionistes i persones properes a aquest món.
  2. Les nostres Rutes : Explicació detallada d’una ruta pel nostre territori amb informació de durada, desnivell, dificultat, públic objectiu, informació general, etc. Aquesta ruta també es penjarà a la plana web de la Llibreria Horitzons.
  3. Observant el paisatge : Parlarem de la natura i la muntanya amb temes com flora, fauna, astronomia, geologia i antropologia.  La idea general es escollir alguna zona del nostre país i explicar-ne algunes característiques naturals especials. També comentar els sons de la natura i escoltar-los. Si estem en algun temps especial de l’any també comentarem activitats per fer pròpies d’aquelles dates com per exemple la brama del cérvol, l’observació d’aus migratòries, la sortida de les marmotes, fenòmens astronòmics fàcils d’observar, etc.
  4. El Concurs : Aquest serà el primer dels dos espais curts del programa i caldrà contestar per e-mail, concurs@llibreriahoritzons.com, a una pregunta concreta sobre muntanya, natura o esquí i al final de cada mes en donarem la resposta, direm el nombre de respostes encertades i el guanyador. El premí serà un llibre, accessori o material proporcionat per la Llibreria Horitzons. Us animem a tots a participar.
  5. Les Condicions de la Muntanya : Aquest serà el segon espai curt on farem un breu repàs a les condicions en que ens podem trobar les diferents muntanyes de casa nostre. Durant la temporada d’esquí ho ampliarem a algunes estacions d’esquí de pista i fons i a les condicions per fer esquí de muntanya. En vigílies de vacances ampliarem aquesta secció per informar de les condicions fora de les nostres fronteres

Logo de la plana del Facebook


De forma paral·lela al inici del programa hem obert una nova pàgina al Facebook, https://www.facebook.com/Horitzonsaradiomolinsderei on anirem penjant totes aquelles noticies i activitats relacionades amb el programa. Des d’aquestes línies us animem a fer-vos seguidors d’aquesta pàgina.

Esperem poder comptar amb un munt de seguidors en aquesta nova aventura i tenir-vos a tots vosaltres dins de l’audiència. Us hi esperem i passarem llista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada