Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 26 d’octubre del 2011

El nou mapa de Collserola de l'editorial Alpina


Després de molt de temps amb el anterior mapa exhaurit i d’anunciar varies vegades la imminent re-edició del mateix, ja tenim aquí el nou mapa de la serra de Collserola. Aquest cop la gent de l’editorial Alpina ha portat a terme una immensa tasca per proporcionar-nos un nou mapa d’aquest entorn tant proper.

El nou mapa que tenim a les nostres mans no es una re-edició del darrer que és va publicar si no que est tracta d’un mapa complertament nou, no tant sols des del punt de vista cartogràfic on s’han fet servir les darreres tècniques i ortofotomapes al abast dels cartògrafs si no que representa la culminació d’un munt de feina tant sobre el terreny com al despatx i a la impremta. Aquesta tasca es molt més meritòria si tenim en compte que el massís de Collserola està situat al bell mig de la conurbació de Barcelona on hi viuen més de quatre milions de persones, més del 60 % de la població de Catalunya, i que està sotmès a una gran pressió demogràfica i humana. Tot això fa que el nombre de camins sigui immens i tenir-los actualitzats no es tasca gens fàcil.  També cal esmentar i agrair l’ajuda que ha rebut l’editorial per part del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Com sempre la tasca de l’Alpina es acurada i la presentació es en forma d’un mapa a escala 1:20.000 i la tradicional mini guia excursionista on a més d’una petita explicació sobre les particularitats de la serra, ens aporta força informació sobre comunicacions, tant en transport públic com privat i un recull de 8 excursions de diferents nivells de duresa, llargada i desnivell. Aquestes excursions ens permetran creuar i trescar per les diferents parts del parc i poder-lo conèixer a fons.



Nosaltres ja tenim el mapa a la llibreria però quan trigareu a tenir-lo vosaltres ? No us el deixeu perdre i veniu a buscar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada