Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimarts, 4 d’octubre del 2011

La Fira del llibre de Muntanya i més coses


Aquest darrer cap de setmana hem estat a la X Fira del Llibre de Muntanya a l’Esquirol – Santa Maria de Corcó. Com sempre hi havia molt bon ambient i una bona assistència de públic. Després de deu edicions la Fira ha anat consolidant-se com tot un esdeveniment dins del mon de la muntanya i a més a més de la carpa on hi ha les parades de les editorials, llibreters i clubs excursionistes durant tot el cap de setmana hi ha hagut un programa d’actes ben farcit amb presentacions de llibres i nous mapes, xerrades, conferencies, projecció d’audiovisuals, exposicions, una petita fira d’artesania, gegants, castellers, tallers per grans i petits, rocòdrom, demostracions de rescat a càrrec dels GRAE dels bombers de la Generalitat, una cursa d’orientació i molt més. 




La parada de la Llibreria Hortizons d'enguany

Per nosaltres ha significat tot un esdeveniment ja que ha representat el nostre primer aniversari com a llibreria especialitzada en temes de muntanya, viatges i natura. El mateix cap de setmana però de fa un any ens vam estrenar amb una petita parada i nombre limitat de títols a la venda, per aquelles dates era l’únic que teníem ja que la botiga encara era en obres i, ni tant sols teníem els mobles. Enguany hem anat a la Fira amb una parada molt més gran, molt ben situada i un nombre important de títols així com calendaris, mapes i alguns accessoris. Durant tot el cap de setmana hem pogut tenir un bon volum de vendes, contactar amb editorials i editors, autors i amics per poder organitzar tot un seguit d’activitats a la llibreria i poder projectar-nos més a tot el mon de la muntanya i el viatge.


La parada de l'edició del 2011........


i aquesta es la del any 2010

Des d’aquest bloc volem donar les gràcies a tots els que ens van venir a veure i a tots els que no van poder dir-vos que us vam trobar a faltar, però us volem donar una segona i una tercera oportunitat ja que si tot va com ho tenim previst també anirem a Ripoll el 15 i 16 d’octubre a la Fira de Santa Teresa i el 3 i 4 de desembre a la Fira de Muntanya de Bellver de Cerdanya. De totes dues fires us en donarem complerta informació en pocs dies.

Com molts de vosaltres ja sabeu hem iniciat un ampli programa d’activitats a la nostre llibreria i que podeu trobar a la nostre plana web, http://www.llibreriahoritzons.com/que-hacemos/calendario-actividades. De moment ens hem estrenat amb la xerrada d’en Francesc Balagué en que ens va explicar el seu periple al voltant del mon durant 16 mesos i també vam ser a la presentació del llibre Escalades a Montserrat, el Cairat i Sant Llorenç del Munt i l’Obac dels germans Albert i Oscar Masó i que va tenir lloc al local del club Excursionista Pirenaic.


Xerrada d'en Francesc Balagué a la llibreria


 Prsentació del llibre dels germans Masó al Pirenaic

Com ja hem comentat ara ens estem apropant al nostre primer aniversari i ho voldrem celebrar amb tots vosaltres. Estem treballant en un grapat de novetats que us anirem explicant a mida que les tinguem a punt i, esperem, que seran del vostre gust i que gaudiran de la vostre confiança. Mentrestant us demanem una mica de paciència i us desitgem una molt bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada