Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 16 de febrer del 2011

Tres mesos de la Llibreria

Ahir va fer tres mesos que la botiga es oberta, han estat tres mesos carregats d’il·lusió, de feina, de neguits, de nervis, ples d’incògnites, de preguntes però, també, plens d’alegries i satisfaccions. Aquests dies estem iniciant una segona etapa en tot el projecte de consolidació de la llibreria. Estem més oberts a la xarxa amb aquest bloc i amb una primera plana web que serà substituïda per una segona versió molt més millorada i millor dissenyada cap a mitjans de març. Estem treballant per poder tindre una botiga en línia per poder fer les compres des de casa vostre. També hem iniciat les diferents activitats de la botiga i que son paral·leles i complementaries a la venda de llibres com ara son cursos de formació en tècniques de muntanya, projeccions de fotografies de sortides i més coses que estem pensant i que ja anirem anunciant en el seu moment. Per una altre banda hem rebut alguns complements del mobiliari de la botiga que ens permeten augmentar l’espai per l’exposició dels llibres i fer-lo més càlid i agradable per a tothom.
Pensant en les vacances de Setmana Santa que es van apropant de mica en mica i en les del proper estiu estem incrementant el nostre fons de llibres de viatge amb noves guies i més informació d’aquells indrets que esteu pensant en visitar. No oblideu que si voleu informació d’alguna destinació o indret en concret i si us poseu en contacte amb nosaltres us podem preparar un llistat de llibres, guies i mapes de les zones que voleu visitar perquè trieu allò que més us encaixa en el vostre projecte. Alguns de vosaltres ja ho esteu fent i ens agradaria poder-ho fer amb molta més gent.
Des de aquestes línies us voldria agrair a tots vosaltres, tant els que heu vingut per la botiga com els que ens seguiu de forma virtual i doneu valor al bloc, al facebook i a la plana web, tot el vostre suport, consells, idees i tot allò que ens feu arribar i que per a nosaltres ens és molt i molt útil en aquests temps de inici del nostre projecte. Temps que no son gens fàcils ni senzills i menys en el moment econòmic actual. A tots vosaltres moltes gràcies i dir-vos que aquí ens trobareu per ajudar-vos en les vostres sortides, viatges i activitats de lleure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada