Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






divendres, 11 de febrer del 2011

Un grapat de novetats


Es cert entre ahir i avui tenim un grapat de novetats per explicar-vos. La primera es que ja tenim plana web, es una primera versió molt senzilla i que encara no te botiga en línia però si un grapat d’articles que recomanem per el seu interès. També hi trobareu un llistat dels serveis que us podem oferir, la nostre localització, enllaços, etc. La seva adreça es www.llibreriahoritzons.com. Esperem que ens visiteu tant virtualment per la xarxa com presencialment a la nostre botiga del carrer de València 149.
En segon lloc dir-vos que ahir ens vam estrenar per el que fa a l’organització de xerrades, presentacions, projeccions, etc. Ahir vam iniciar el curs de seguretat i progressió en glaceres que tindrà dues sessions més i el proper dijous dia 14 de febrer ens trobarem amb tots els amics que vam anar el diumenge passat al Coma d’Or per veure les fotografies de la sortida i fer-la petar una estona. Properament us anirem anunciant les nostres activitats i, també, les trobareu penjades a l’agenda de la nostre plana web i ja poden anunciar-vos que estem preparant un curs d’orientació que tindrà dues parts, una primera part dedicada a l’orientació fent servir el mapa i la brúixola i una segona fent servir un GPS. També estem preparant una exposició de fotografies sobre la Índia.
Finalment volia comentar un fet força allunyat del nostre mon del llibre, els viatges i les muntanyes i es que avui fa tot just vint anys del inici del Club Súper 3, tots els que tenim fills joves, adolescents o més menuts segur que som força conscients de la seva existència, del seu carnet, les felicitacions d’aniversari, la cançoneta del Anys i anys per molts anys i tota la llarga sèrie de personatges que es mouen i s’han mogut al voltant del Club, tants els més primerencs com els actuals i per no dir de moltes de les seves series encapçalades per les Tres bessones que han estat una mica el vaixell insígnia del Club durant molt de temps abans de que els seus personatges fessin el salt cap a Espanya, Europa i molt més enllà. Felicitats Súpers i ja sabeu allò del Anys i anys per molts anys........

Que tingeu tots molt bon cap de setmana i si podeu que disfruteu força de les nostres muntanyes i del nostre pais que sembla que fara força bon temps.

1 comentari:

  1. A quedat molt bè la web i el primer curs ha sigut interesant. Felicitats!!!
    Raquel

    ResponElimina