Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dissabte, 2 d’abril del 2011

Anem posant-nos en marxa

Poc a poc anem posant més temes en marxa. Fa pocs dies vam estrenar una nova plana i ahir una estratègia de posicionament per els buscadors. Aquest mes d’abril sortirà publicitat de la llibreria a les revistes Esquí Tresc, Vertex i Muntanya i estem tancant acords de col·laboració  amb diferents centres i associacions excursionistes de casa nostre. Fins ara hem tancat acords amb Madteam, Piritours i el CEC i estem a punt de fer-ho amb la UEC i Cordada així com la gent de Dona Alpina. Per cert que us recomanem molt la seva plana web, www.donaalpina.cat. Per una altre banda el disseny i construcció de la botiga en línia va avançant i en unes poques setmanes la tindreu a la vostre disposició.

Un altre tema que va avançant i va prenent un camí més ferm son les presentacions i d’altres activitats que organitzem a la llibreria. Fa pocs dies vam acabar les xerrades sobre seguretat i progressió per glaceres i demà anem a Ull de Ter per fer-ne les pràctiques. Estem organitzant un curs d’orientació que tindrà dos mòduls, un primer d’orientació amb mapa i brúixola i un segon amb GPS, ambdós mòduls es faran després de Setmana Santa. Per el que fa a les presentacions de llibres i d’altres activitats, el proper dijous 14 d’Abril la Mireia Puntí presentarà el seu llibre “El Viatge dels Rodamons” a la nostre llibreria.  Per una altre banda el dimarts 12 d’abril,  l’Eduard Jornet presentarà el programa de viatges i treks del Club Piritours, en concret ens parlaran de sortides al Atlas del Marroc, els monts Taurus i Ararat a Turquia i el Kilimanjaro. La mateixa gent del Club Piritours anirà presentant les seves activitats cada segon dimarts de mes i a la llibreria trobareu guies i mapes de totes les sortides que van organitzant. Finalment en Víctor Riverola presentarà el seu llibre Vall de Nuria - Ullde Ter, 25 Itinerarios y Ascensiones, editat per Desnivel el proper 18 d’abril. Tots els actes es faran a llibreria a dos quarts de vuit del vespre i en trobareu més informació a la nostre plana web i al Facebook.

Finalment i ja per acabar recordar-vos que la diada de Sant Jordi ja es a tocar i que aquest any cau en un dia estrany ja que es dissabte de Pascua i molts de vosaltres sereu fora, de vacances, però ja tenim un bon grapat de novetats a les nostres prestatgeries i us podem reservar el que ens demaneu. Parlant de vacances dir-vos que tenim tot un grapat de llibres i guies, tant de muntanya com de senderisme o de viatge a la vostre disposició i un munt de propostes per fer-vos tant de les més clàssiques com de més noves i imaginatives.

Que tingueu tots un molt bon cap de setmana i la setmana vinent ja es retrobarem des d’aquesta tribuna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada