Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dimecres, 27 d’abril del 2011

El nostre primer Sant jordi


Aquest Sant Jordi ha estat el nostre primer Sant Jordi com a llibreters i com a tals no vam faltar a la cita i vam seguir les tradicions de la data amb parada al carrer, descomptes, alguna rosa, punts de llibre, la senyera i molta gent badant i d’altres comprant. Alguns de vosaltres en vau venir a veure i saludar, d’altres estàveu fora i a tots aquells que no vau venir us vam trobar a faltar. Per seguir les tradicions de cada any el dia va tenir de tot amb sol, núvols, bona temperatura, en definitiva primavera mediterrània. Val a dir que tot i els condicionants en contra d’aquest any el dia va estar força animat i ens ho vam passar molt be i esperem que el proper any sigui millor.

Per una altre banda i aprofitant els pocs dies de vacances que hem tingut hem intentat fer alguna cosa de muntanya. El divendres volíem anar a caminar una estona per el Montseny però la pluja es va encarregar de fastidiar el dia i el diumenge que volíem anar cap el Montgrony doncs va passar exactament el mateix. Finalment el dilluns vam poder sortir en doble jornada ja que per el matí vam anar a caminar per la zona del Roc de la Calma a Font Romeu i per la tarda volíem fer un passejada per la zona de Masella i caminant, caminant una mica més i arribem al cim de la tossa d’Alp però es va fer molt tard, a banda de que no dúiem botes i a la part final encara hi queda força neu, això si vam veure forces isards, àligues i voltors però vam tornar al cotxe amb la llum justa per trobar-lo. Encara vam aprofitar força el dia doncs quan ens vam llevar totes les muntanyes de la Cerdanya eren ficades dintre dels núvols, sort que després el dia es va aixecani  el sol va sortir a estones però la pluja també ens va acompanyar una mica.

Per el que fa a la resta de temes que ens ocupen doncs ja podeu anar pensant en el que voleu fer el proper estiu i si us cal ajuda, orientació, idees, mapes i guies doncs ja sabeu on ho trobareu.

Que tingueu una bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada