Ens trobaràs a

www.llibreriahoritzons.com
info@llibreriahoritzons.com






dissabte, 30 d’abril del 2011

Presencia a la xarxa


Falten pocs dies per el nostre primer mig any de vida, ara em sembla que aquell 15 de novembre queda ja molt lluny i tot just ha passat sis mesos, potser em sembla tant lluny per la gran quantitat de feina feta i de coses posades en marxa. Una de les coses que més hem treballat es tota la feina de donar-nos a conèixer en els ambients de muntanya i viatges del nostre entorn i es per això que hem iniciat una campanya de publicitat en les principals revistes especialitzades i que, potser, alguns de vosaltres  ja haureu vist i hem fet un important esforç per estar presents a internet. En aquest darrer punt vam estrenar-nos amb un Facebook durant el mes de setembre, després va venir el bloc a mitjans de febrer i una primera versió de la plana web a finals del mateix mes de febrer. Durant el mes de març vam estrenar la nova plana web i ara estem treballant en la botiga electrònica que tenim prevista obrir durant el mes de maig. Esperem que amb aquesta nova finestra oberta a la xarxa les vostres compres us siguin més fàcils i còmodes. Des de que vam obrir les nostres finestres a la xarxa hem aconseguit més de 150 seguidors al Facebook amb unes 3850 visites mensuals, més de 1000 visites mensuals al bloc i unes 950 a la plana web nova. No se si son xifres bones o dolentes però son les que tenim i les aconseguit gràcies al vostre suport i al vostre seguiment.

De forma paral·lela hem anat fent activitats presencials a la llibreria i ja estem organitzant coses noves de les que us en donarem puntual informació. De la mateixa forma  anem ampliant la xarxa d’acords amb centres i associacions excursionistes i oferint avantatges per els socis de les mateixes. A dia d’avui tenim acords amb el CEC, la UEC, MadTeam, Cordada, Donaalpina i el Grup Mineralògic Català i també oferim condicions especials a tots els que esteu federats. En breu tancarem acords semblants amb algunes agencies que organitzen trekkings i viatges alternatius i de forma paral·lela penjarem un llistat de tots aquests acords i avantatges a la nostre plana web. Si voleu seguir les nostres activitats i estar-ne ben informats us recomanem que us apunteu a la Newsletter de la plana web i anireu rebent puntual informació d’activitats, novetats, informacions del mon de la muntanya i el viatge, ofertes, etc.

No voldríem acabar sense donar-vos les gràcies per el vostre suport i seguiment de la nostre presencia virtual i de les nostres activitats. Tot aquest munt de visites ens animen per seguir tirant endavant i esforçar-nos per ampliar i completar el nostre ventall de serveis. Moltes gràcies a tots.

Que tingueu un bon cap de setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada